» etusivu » crimsonin gangsterit » tallista » toiminnasta » sähköposti

» Welcome to Crimson trotters!

Crimson on Pohjanmaan mainioissa maisemissa sijaitseva moderni ravitalli. Sen viidessäkymmenessä karsinassa asustelevat mitä erilaisimmat hevoset. Lisää tilaa meille on mahdollista rakentaa vanhasta navetasta, mutta ainakin tällä hetkellä viisikymmenpaikkainen talli on tarpeeksi suuri Crimsonin kovalle hevostiimille ja yksityishevosille.

Talli perustettiin vuonna 2008 seuraajaksi jo vuonna 2001 lopettaneelle ravitalli GOlle. Hevoset vaihtuivat, mutta leppoisa elämäntyyli, omistaja ja rakennus pysyivät samoina. Crimson onkin loppujen lopuksi käynyt läpi erittäin monia, monia vaiheita, vaikka tällä nimellä sen historia jääkin säälittävän lyhyeksi.

Tällä hetkellä Crimsonilla ei ole yhteistyötallia, mutta aktiivisen sellaisen se haluaisi mielellään - vaikka sitten ratsupuolelta. Olisi mukavaa tehdä yhtä aktiivista yhteistyötä kuin ravitalli GOn aikana sen yhteistyötallin kanssa. Ilmaise kiinnostuksesi mailitse! Valloitetaan raviradat kaksin, yksin juokseminen kun on niin kovin tylsää.

» And GO!

Tallissa liikuessaan tulee ottaa huomioon, että hevoset ovat kuin ovatkin ravureita ja osa niistä on oreja. Ne saattavat olla pahansisuisia, ne saattavat olla mamin kultamussuja, mutta yhtä kaikki ne ovat hevosia ja niitä tulee kohdella sen mukaan. Crimsonin hevosilla ja mailla on kyllä vakuutukset, mutta tallilla liikkuvat ihmiset ovat vastuussa itse itsestään. Jos hevosenhoitaja noudattaa annettuja ohjeita, Crimson ottaa vastuun myös hänen puuhistaan. Ellet tiedä mitä olet tekemässä, älä tee mitään; täysin varmaa hevosta ei ole olemassakaan.

Ole ystävällinen ja käytä kypärää hiitillä sekä hevosten selässä. Älä peitä tallin vintillä sijaitsevia lämpöpattereita millään!

» Info

» Crimson trotters perustettiin heinäkuun puolivälissä vuonna 2008
» Meillä ei ole vielä yhteistyötallia
» Kuulumme seuraan AVR
» Päivityksistä ei ilmoiteta erikseen etusivulla
» Seuraa myös Oresaman (VRL-02753) virtuaalihevosblogia!


Kaikki materiaali sivuilla © Oresama / Crimson trotters, ellei toisin mainita.
Koristekuvat © Jenny K. & Tijuana Luvaton kopiointi on rikos. Rikoksesta seuraa rangaistus.
Crimson on virtuaalitalli.