Erkinheimot

  Tervetuloa Erkinheimoihin!

Erkinheimoilla on pitkät perinteet. Talli perustettiin vuonna 2004 nimellä Kt Misha, ja toimi viitisen vuotta nimellä Joushou Gaidou ennen kuin muuttui jälleen - Erkinheimoiksi.
Suomenhevoset ovat kautta aikain olleet mukana kuvioissa, mutta nyt ne ovat viimein pääosassa. Erkinheimoissa kasvatetaan suomenhevosratsuja ja -ravureita liitteillä Erkinheimon ja G, joista jälkimmäinen on perinteikkäästi mukana jo Joushou Gaidoun ajoilta.

© Erkinheimot © brayden@luukku.com © Erkinheimot

Tärkeintä meille ovat onnelliset hevoset ja ilhmiset, vaikka tavoitteet esimerkiksi kilpailutulosten suhteen ovatkin korkealla. Olemme kunnianhimoisia ja rakastamme onnistumisen tunnetta. Se on menestyksemme salaisuus. Luonteeltaan Erkinheimot on ikuisuusprojekti, kuten silloinkin, kun oli vielä nimeltään Joushou Gaidou. Se ei koskaan valmistu täysin, eikä niin ole tarkoituskaan. Meillä painotus on itse matkustamisessa, ei päämäärässä, ja niin hevosten kanssa tulee asennotuakin. Tekeminenhän ei lopu milloinkaan.

  Yhteydet

Noudattakaamme tervetulotoivotuksissa lyhyttä kaavaa. Jokainen saa liikkua turvallisuuden rajoissa Erkinheimojen mailla niin kauan, kuin ei käy ärsyttämässä tallimestaria. Hän se vasta ilkeä onkin suuttuessaan!
e-mail
blog

Kaiken materiaalin © Oresama/Erkinheimot, ellei toisin mainita.
Otsikkokuvien © Jokeri. ja CH.
Kopiointi kielletty! Tämä on virtuaalitalli.